Heeft u altijd al een echte safari mee willen maken en van het prachtige Zuid-Afrikaanse landschap willen genieten? Ga er dan eens op uit en beleef de Zuid-Afrikaanse cultuur in het prachtige gebied tussen het Krugerpark en Blyde River Canyon. Om te zorgen dat u helemaal tot rust komt tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika, heeft u de mogelijkheid om te verblijven in het luxe vakantiehuis: Villa Blaaskans. Villa Blaaskans is gelegen tussen het Krugerpark en de Blyde River Canyon in het gezellige plaatsje Hoedspruit en is omgeven door ongevaarlijke wilde dieren en typische Zuid-Afrikaanse natuur.

Een verblijf in Villa Blaaskans biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding verschillende safari’s te ondernemen, zoals een avondsafari, een paardrijsafari of safari uit de lucht. Indien u zelf op safari wilt gaan is dit ook mogelijk, rondom de villa kunt u oog in oog komen te staan met ongevaarlijke wilde dieren zoals een giraffe, zebra, impala etc. Daarnaast is het mogelijk om met de auto geheel zelfstandig door het wereldberoemde Kruger Park te rijden, een onvergetelijke ervaring! Villa Blaaskans heeft Nederlandse eigenaren en is gemakkelijk te boeken via de website:
www.villablaaskans.co.za.

villa blaaskans

De wegen zijn gemakkelijk te berijden, waardoor u gemakkelijk vanaf de luchthaven naar Villa Blaaskans kunt rijden. Wij hebben uiteraard een vestiging op de luchthaven waardoor u gemakkelijk en snel een auto bij Sixt kunt huren en direct op pad kunt gaan en uw eigen tijd kunt indelen.