Wij van Sixt zijn constant bezig met de uitbreiding van ons netwerk. Met de nodige trots kondigen wij dan ook weer een nieuwe Sixt locatie aan: Sixt Gatwick Airport. Hieronder het blog artikel van onze collega’s uit Groot-Brittanië. Op de Facebook pagina van Sixt rent a car UK vindt u een prachtige openingsaanbieding, met kortingen tot wel 20%.

Met meer dan 4000 vestigingen in 105 landen is Sixt rent a car de perfecte partner om de reis van de 92.650 passagiers, die London Gatwick Airport elke dag passeren, te veraangenamen en makkelijker te maken. Met een grote vloot van auto’s beschikbaar, waaronder compacte, middelgrote en luxe auto’s van een breed scala van fabrikanten zoals BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford en Citroën, worden de reizigers verzekerd van het vinden van een kwalitatief hoogwaardige, zuinige auto die past bij hun behoeften. Sixt nodigt haar klanten ook nog eens uit om zich tegoed te doen aan de voertuigen uit het Sixt Luxury assortiment, waaronder Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce, Bentley en vele anderen.

Sixt Biedt Premium Voertuigen
Of het doel van uw bezoek nu persoonlijk of zakelijk is, Sixt biedt premium auto’s tegen betaalbare prijzen. De situatie op London Gatwick Airport is uniek voor veel luchthavens. Het is slechts één van het handjevol aan luchthavens dat direct toegang biedt tot de terminal van het ophaal- en inleverpunt van het autoverhuurbedrijf. Sixt en London Gatwick Airport anticiperen hiermee op het vermijden van een pendelbus, om zo  de gehaaste zakenreizigers en vakantiegangers nog meer van dienst te zijn. Met haar reeds uitgebreide netwerk in Londen, met inbegrip van Londen Heathrow en Londen Stansted, evenals de belangrijkste steden in Engeland en Schotland, is Sixt goed gepositioneerd om de 33 miljoen passagiers per jaar van Londen Gatwick te helpen met hun verdere reis.

Sixt blijft inzetten op groei van zijn autoverhuur-business op Britse luchthavens
“We zijn verheugd om Sixt te verwelkomen op Gatwick. Sixt staat bekend om haar innovatieve benadering op het gebied van klantenservice. We kijken ernaar uit om nauw met het team van Gatwick airport samen te werken om een nog betere ervaring te bieden voor onze passagiers. Als een van de weinige luchthavens die rechtstreekse toegang aanbiedt van de terminal tot huurauto ophaalpunten, hebben wij als doel om het huurautogebruik te verdubbelen en de keuzemogelijkheden voor onze passagiers te vergroten. “- Julia Gregory, hoofd Surface Transport op London Gatwick Airport

“Wij van Sixt zijn verheugd om te verhuizen naar Gatwick Airport. Het is een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende groei in het Verenigd Koninkrijk. Ons doel is om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor bedrijven en vakantiegangers om toegang te krijgen tot een breed scala van kwalitatief hoogwaardige huurvoertuigen tegen betaalbare prijzen, ondersteund door een ongeëvenaarde service. We kijken ernaar uit om samen met het team van Gatwick Airport de passagiers de ultieme mobiliteitsoplossing aan te bieden. “- Paul McLoughlin, Managing Director Sixt rent a car UK.

Sixt autoverhuur op Gatwick airport is sinds 01/01/2013 mogelijk. Gesitueerd in de Terminal is deze Sixt locatie, met als adres Lower Forecourt Road RH6 0NP Horley, eenvoudig te bereiken voor alle klanten.