Screens_About_Sixt_English

Sixt biedt premium mobiliteitsoplossingen aan. Onze onderneming is innovatief en werkt continue aan mobiliteitsconcepten voor de toekomst. We gebruiken de nieuwste technologieën en kwalitatief hoogwaardige services. Deze strategie willen we ook bij onze online producten voortzetten en we hebben daarom een nieuwe About Sixt website met modern design ontwikkeld.

Deze nieuwe website biedt een overzicht van het veelzijdige productassortiment van de onderneming, zoals Sixt Rent a Car en Sixt Limousine Service. U vindt informatie over ons premium carsharing product DriveNow en onze professionele chauffeur service myDriver. Bij het onderdeel ‘Geschiedenis’ leest u alles over het begin van de onderneming, maar ook over de ontwikkeling tot de dag van vandaag. Bij ‘Campaigns’ vindt u een overzicht met onze meest succesvolle advertenties uit verschillende landen. Op de Investor Relations pagina wordt u geïnformeerd over alle relevante financiële kerncijfers.

Dat en nog veel meer kunt u op de nieuwe About Sixt website verwachten. Een bezoek aan www.about.sixt.com is de moeite waard!