OFFICIAL SUPPIER 2010 LRDe openingsfilm van het International Film Festival Rotterdam is zojuist bekend gemaakt! Op woensdag 27 januari 2010 gaat de 39e editie van het filmfestival van start met een Koreaanse film Paju, de tweede speelfilm van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-Ok. In 2003 was de regisseur al winnares van een Tiger Award voor haar speelfilmdebuut Jealousy Is My Middle Name.

In januari 2010 zal Sixt rent a car voor de 10e keer de mobiliteit leveren voor het filmfestival. Een groot aantal Volvo’s en 9-persoonsbusjes zal de VIP-gasten, producenten en regisseurs die op Schiphol aankomen naar Rotterdam rijden en terug. Om dit eerste jubileum te vieren als official supplier van het IFFR geeft Sixt gratis kaartjes weg voor de openingsfilm en het openingsfeest in de Doelen, Rotterdam. Maar…daarvoor moeten wel drie vragen correct beantwoord worden. Heb jij het correcte antwoord op onderstaande vragen?

A) In welke steden in de Benelux biedt Sixt de Late Night Drive aan?

  1. Gent, Brussel en Rotterdam
  2. Amsterdam, Luxemburg en Antwerpen
  3. Amsterdam, Brussel en Charleroi

B) Sinds een paar maanden biedt Sixt ook autoverhuur aan op de luchthaven van Lima. In welk land ligt deze stad?

  1. Angola
  2. Peru
  3. Mozambique

C) Welke model Jaguar kun je bij Sixt Nederland huren?

  1. Jaguar XJ
  2. Jaguar XK
  3. Jaguar XF

Geef uiterlijk 16 januari de antwoorden door via een reactie onder dit artikel. Onder alle inzendingen met de correcte antwoorden zullen 12 kaartjes voor het openingsfeest worden verloot. Veel succes!