Een mooie, luxe en betrouwbare trouwauto huren voor uw huwelijk, dan bent u bij Sixt aan het juiste adres. Op uw trouwdag wilt u zich toch geen zorgen maken over het vervoer? Besteedt daarom de huur van de auto van uw dromen uit. Ons wagenpark telt luxe auto´s van o.a. Audi, Mercedes en BMW.

BMW 7-serie huren voor uw bruiloft

BMW 7-serie huren voor uw bruiloft

Of steelt u liever de show in een blitse cabrio. Met 32 vestigingen in Nederland staat de trouwauto klaar bij u in de buurt. Als u uw bruid dan verrast met een prachtig versierde auto en een heerlijk flesje champagne, kan de dag niet meer stuk.

Trouwen

Trouwen

 

Tijdens de voorbereidingen op het huwelijk zijn er 1001 zaken waar u aan moet denken. Is de huwelijkslocatie geregeld, zijn de bloemen besteld, hebben we een goede fotograaf die ook een mooie dvd kan maken. Sixt neemt graag de zorg voor het vervoer uit handen.

 

 

Het enige wat u moet doen, is de trouwauto huren en kiezen uit ons uitgebreide wagenpark. De auto´s zijn onderverdeeld in vijf categorieën: auto- en stationcar, busjes, cabrio’s en terrein- en bestelwagens. Rijdt u met een luxe BMW 7-serie of een coole Fiat 500 naar het stadhuis? Of wordt het een MPV van Ford? Een cabrio Smart, MINI of Mercedes is een prachtige trouwauto bij mooi en slecht weer. Of kiest u een van onze terreinwagens, een MINI Countryman of BMW X5?

Author G+