De periode van de skivakanties is al een tijdje aan de gang. Veel mensen hebben hun jaarlijkse sneeuwplezier rond de kerst al gehad, maar in de komende maanden gaan er nog veel mensen genieten van de mooie bergen en de witte pistes. Met een huurauto van Sixt heb je de keuze uit vele mooie en luxe auto’s waarmee je de de skigebieden tegemoet kunt rijden.

De lange rit naar de skigebieden is vaak het enige nadeel van deze vakanties. Met de auto door Duitsland of Frankrijk heen om in Oostenrijk of Zwitserland terecht te komen. Je moet er een rit van een paar uur voor over hebben, maar om dan toch weer op de skies te staan en over de mooie pistes uit te kijken is toch wel de moeite waard.

Een van de vele premium huurautos van Sixt in de mooie bergen van Oostenrijk

Voor deze rit heb je natuurlijk een goede auto nodig. Bij Sixt hebben we daarom speciale aanbiedingen voor de skivakanties. Met deze autos kunt u veilig de weg op en de bergen tegemoet rijden. Ook voor de ruigere gebieden zijn de huurautos van Sixt geschikt. Boek nu uw auto via de website, de app of bij een van onze vele locaties.