We did it again! Met trots kunnen wij melden dat Sixt voor de derde keer in vier jaar tijd een Zoover Award voor beste autoverhuurbedrijf in de wacht heeft gesleept!

De afgelopen twee maanden heeft het Nederlandse publiek weer gestemd op hun favoriete bedrijven stempel-gold-2015-RGBbinnen de reisbranche. Natuurlijk kon er ook weer gestemd worden in de categorie autohuur en uit 220.000 online stemmen is Sixt dit jaar opnieuw verkozen tot beste autoverhuurder van Nederland!

Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche en we zijn dan ook trots dat we een prachtig rapport in ontvangst hebben mogen nemen met een gemiddelde score van maar liefst 9.5!

Vooral de kwaliteit van onze huurauto’s wordt hoog gewaardeerd door het Nederlandse publiek (9.7), evenals als onze service (9.6), maar ook ons reserveringsproces (9.5), ons aanbod aan huurauto’s (9.5), de bereikbaarheid van onze locaties (9.5) en de gebruiksvriendelijkheid van onze website (9.3), scoren stuk voor stuk een fantastisch cijfer!

16-04-2015 ALGEMEEN: ZOOVER AWARDS: UTRECHT Foto: Sander Chamid

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft natuurlijk heel erg bedanken, want zonder jullie hadden we deze award nooit kunnen winnen! We zijn vereerd dat we de award alweer voor de derde keer in ontvangst hebben mogen nemen in vier jaar tijd. Een grotere en directere waardering voor onze dienstverlening kunnen we ons niet wensen. Een opsteker om het in de toekomst nóg beter te doen!