Het is weer die periode van het jaar, waarin vele mensen alvast hun vakantie vooruit gaan plannen. Mensen gaan graag op zoek naar hun favoriete vakantiebestemmingen. Speciaal voor deze mensen hebben wij een lijstje opgesteld met onze favoriete vakantielanden voor 2018.

Laten we beginnen met een van de bekendste landen ter wereld. We kennen dit land natuurlijk van het nieuws dat we dagelijks wel eens te horen krijgen. We kunnen wel zeggen dat het nieuws dat hier de laatste tijd niet bepaald altijd positief is. Het gaat hier natuurlijk om de Verenigde Staten. New York is een veelbezochte bestemming wanneer Nederlanders naar de VS op vakantie gaan, maar de West Coast is minstens net zo gaaf, dat blijkt wel uit de foto’s die @passionsportyt voor ons heeft gemaakt!

Onze volgende bestemming is misschien niet de meest voor de hand liggende optie. Veel vakantiegangers willen naar een lekker warm land om lekker te relaxen. Echter, Ijsland is een prachtig land met een wonderschone natuur. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Als afsluiter kunnen we ook zeker een weekje aan het strand in Spanje aanraden. Lekker relaxen onder de zon!

Huur een auto voor de vakantie bij Sixt