Met de auto de VS ontdekken

Wees geen tourist, maar een reiziger en ontdek de mooiste plekjes van de Verenigde Staten in alle vrijheid. Vakantie en reizen hoort een van de fijnste periodes in het jaar te zijn. Een stressvrije periode waarin je écht kan genieten. Sixt gaat met behulp van een aantal tips jou helpen om je reis zo aangenaam als mogelijk te maken.

Reistips voor een roadtrip door de VS

  • Neem een koelbox met je me. Op deze manier blijven al je drankjes en snacks lekker en ben je dus altijd voorzien van een koud flesje water.
  • Navigatie is een must. Je bent in een ontzettend groot en onbekend land, je kan makkelijk de verkeerde afslag nemen als je afhankelijk bent van de verkeersborden.
  • Maak vooraf een afspeellijst met al je favoriete muziek zodat je tijdens een lange reis nooit verveeld raakt. Maak bijvoorbeeld een cd, download muziek op je telefoon of gebruik een van de vele streamingdiensten.
  • Zorg ervoor dat je de juiste grootte huurauto boekt. Niemand houdt ervan om kilometers te moeten reizen in een auto die nét te klein is. Daarnaast is het voordeliger om optijd de juiste grootte auto te boeken, dan een upgrade op de dag van het afhalen van de huurauto.

De mooiste plekjes

  • Op de Las Vegas Strip vind je vele hotels en casino’s. Daarnaast vind je er vele verschillende attracties zoals achtbanen. Voor de echte shopper onder ons is de Las Vegas Strip een echt walhalla met de vele verschillende winkels en “shopping malls”.
  • De Grand Canyon, de bekende en immens grote Amerikaanse kloof bevindt zich in Arizona op enkele uren van Las Vegas. Deze uurtjes die het kost om naar de Grand Canyon te reizen zullen het zeker waard zijn. Het uitzicht is zacht uitgedrukt adembenemend.
  • Verken San Francisco en bezichtig de bekende Golden Gate Bridge, bezoek een van de historische kabelbaanwagens of rijd over de bekende zig-zag weg op Lombard Street.

Voor meer reistips bezoek je wereldreis.net