Vanaf vandaag kun je online alle benodigdheden voor een verhuizing huren of kopen bij Sixt autoverhuur. Verhuizen doe je dan ook het beste met Sixt. Wij bieden namelijk bestelbusjes en verhuiswagens aan van verschillende formaten, maar ook verhuisdozen en -dekens.

bestelbus met verhuisdozen huren

Verhuisdozen huren doe je bij Sixt!

Als je gaat verhuizen moet je aan een hoop dingen denken. Je bent al je spullen aan het inpakken, en je wilt natuurlijk niks vergeten. Hoe handig is het dan als je alle spullen in één keer kan huren en kopen. Kies de bestelbus of verhuiswagen die je graag wilt huren, kies de datum en de plek waar je het busje wilt huren en klik op huren. Dan zie je een overzicht met de extra huuropties waar je uit kunt kiezen.

Waar kun je uit kiezen?

  • Steekwagen huren: Je gaat alle zware dozen natuurlijk niet zelf dragen, want er zijn vele handige accessoires die het verhuizen je gemakkelijker maken. Een steekwagen huren zorgt ervoor dat je ongeveer drie dozen op elkaar kan stapelen en ze daardoor gemakkelijk naar je gehuurde busje kan rijden.
  • Hondje (rolplateau) huren: Een rolplateau huur je voor dezelfde reden als een steekwagen, maar het voordeel van een rolplateau is dat je meer dan drie dozen op elkaar kan stapelen.
  • Spanband (met of zonder ratel) kopen: Spanbanden huren is een goedkope oplossing als je gaat verhuizen, maar voorlopig niet van plan bent dit nog een keer te doen. Je betaald maar eenmalig, en geeft ze gewoon weer terug als je ze niet meer nodig hebt. Hierdoor slingeren ze nooit rond in je nieuwe huis.
  • Verhuisdeken kopen: Je wilt je eigendommen natuurlijk goed beschermen. Een verhuisdeken kopen is dan een perfecte oplossing.
  • Verhuispakket met 5 dozen kopen: Als je gaat verhuizen, dan zijn verhuisdozen echt iets wat hierbij niet kan missen. Je hoeft niet langer rond te vragen of iemand nog wat verhuisdozen heeft liggen. Je kunt nu namelijk ook gewoon verhuisdozen kopen bij Sixt.
  • Verhuispakket met 5 dozen, 3 verhuisdekens en drie sjorbanden kopen: Door dit verhuispakket te kopen, koop je alles in één keer. Dit bespaart aanzienlijk in kosten, maar ook in tijd. Je hoeft deze producten niet meer te verkrijgen via verschillende kanalen, maar je kan alles gewoon in één keer kopen bij Sixt.

Verhuizen doe je met Sixt. Kijk op onze website voor de huidige aanbiedingen voor bestelbusjes en verhuiswagens!