MINI gaat iets bijzonders doen: Ze gaan MINI’s veilen. Onder de naam MINI AUCTIONS komen alle modellen, alle uitvoeringen en alle prijsklassen op 16 November op de veiling.

 

In een unieke veiling biedt MINI eenmalig de kans om een nieuwe droomauto te bemachtigen. Vlak voor de bekendmaking van het nieuwe model van volgend voorjaar, maken dealers de vloer leeg. Voor MINI dus een grote opruiming. ”We weten dat heel veel mensen ervan dromen om ooit in een nieuwe MINI te rijden. Dus is dit de kans om een prachtig aangeklede auto te bemachtigen voor een scherpe veilingprijs”, aldus MINI Nederland.

Je hebt een week de tijd om je bod uit te brengen op MINI.nl of in de showroom. De biedtermijn sluit op zaterdag om 14.00 uur. Pas dan wordt bekeken wie het hoogste bod heeft gedaan. De dealer van de betreffende auto neemt dan per telefoon contact op met de hoogste bieder. Omdat de biedingen van jezelf en van anderen niet worden gepubliceerd, mist de veiling de echte stress van tegen elkaar opbieden. Maar aan de andere kant: tot zaterdag 14.00 uur weet je niet wat jouw bod waard is. Het wordt daardoor alsnog erg spannend.

MINI AUCTIONS

MINI AUCTIONS

Hoewel de veiling grotendeels online plaats vindt, zijn de MINI AUCTIONS bijna een lokale aangelegenheid. Alle dealers doen mee en leveren een aantal auto’s. Op de site is te zoeken op model, kleur en startprijs maar ook op regio zodat je altijd kunt zien wat er in de buurt te bekijken is. Met 26 dealers in het land is er dus altijd wel eentje in de buurt.

  • Veilingcatalogus online vanaf 8 November
  • Kijkdagen bij de MINI dealer op 14, 15 en 16 November
  • Gunning 16 November

Mocht het niet lukken, dan kunt u altijd nog een MINI huren bij Sixt.

Author G+